Prijzen en opties - Website met cms of website X5 zelf maken of custom made

Ga naar de inhoud

Prijzen en opties

HTML5


Een snelle website die volledig naar uw wensen aangepast kan worden.
HTML5 is een programmeertaal die universeel is. Wereldwijd wordt deze gebruikt in vele websites van grote professionele bedrijven en organisaties.
Door gebruik van moderne software zijn eenvoudige websites in HTML5 snel te maken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of design.
HTML5 wordt vaak gebruikt voor statische pagina's. Door combinatie met andere script-talen zijn ongekende toepassingen mogelijk.
Zelf de website in HTML5 aanpassen behoort ook tot de mogelijkheden. U heeft hiervoor speciale software nodig bijvoorbeeld Website X5

standaard website incusief 1 jaar webhosting
vanaf € 150,-

Wordpress CMS


Wordpress is een bekend CMS. Oorspronkelijk veel gebruikt om een weblog bij te houden maar later uitgegroeid tot een van de bekenste Content Management Systemen. Joomla is vergelijkbaar maar meer gericht op pagina's en invoegtoepassingen.
De gebruikersinterface van Wordpress en Joomla is redelijk eenvoudig te leren en daardoor kunt u al snel zelf teksten op uw website aanpassen en toevoegen.Om zelf de layout te wijzigen heeft u wat meer kennis nodig.Grote voordeel van Wordpress en Joomla is dat u overal ter wereld zelf uw website aan kunt passen als u maar internet toegang hebt.
Door uitgebreide invoegtoepassingen (plugins en thema's) kunnen Wordpress en Joomla websites precies op uw wensen gemaakt worden.


Advies tip: Laat de basis door een expert opzetten en vul daarna zelf de website met de gewenste inhoud zoals tekst, afbeeldingen, video, producten (webshop). Hiermee heeft u een professionele website voor een fractie van de normale kosten. Vul hieronder het formulier in.

standaard website incusief 1 jaar webhosting
vanaf € 275,-

HTML5Prestashop een een specifieke toepassing voor beheer van webshops/e-commerce toepassingen. Daarnaast is het te gebruiken als CMS voor het weergeven van informatie pagina''s. De basis website van Prestashop omvat de beheersoftware waarin vele producten opgenomen kunnen worden. Er zijn vele optionele uitbreidingen mogelijk. Voor de opzet en eerste inrichting van Prestashop is technische kennis nodig en goede kennis van de werking van het programma.

Een alternatief is de toepassing Woocommerce toevoegen aan een Wordpress website. Deze is gemakkelijker te beheren, maar kent ook veel beperkingen tov Prestashop. Voor de meeste webshops is Woocommerce prima geschikt, zeker in combinatie met een (bedrijfs) website. Is het de bedoeling dat de webshop veel klanten gaat trekken en een hoog volume aan verkoop gaat hebben, dan is Prestashop de betere keuze.

standaard opzet Prestashop of Woocommerce (inclusief Wordpress) website incusief 1 jaar webhosting
vanaf € 350,-


HTML5
Wordpress / Joomla
Webshop
Eerst advies / nog onbekend

Ik verzorg zelf teksten, afbeeldingen en inhoud
Ik wil graag hulp bij de basis opzet
Ik geef alleen een idee over de website, ik geeft opzet en beheer over aan jullie

Bedrijfsgegevens:

allsites.nl is een initiatief van JvS Marketing
Eigenaar:
Dhr. J. van Spelde

Adres: (bezoek alleen op afspraak)
Bereklauw 15
5684 JM Best, Nederland

Kamer van Koophandel: 17080152

BTW: NL141631739B01


Telefonisch contact:
Mobiel: +31 (0)610020663

Vast: +31(0)499 785129

info@allsites.nl | JvS Network Marketing | 0610020663 | Joh. Brouwerstraat 34, Best | KvK 17080152
Terug naar de inhoud