FAQ website X5 - Website met cms of website X5 zelf maken of custom made

Ga naar de inhoud

FAQ website X5

Wat is het verschil tussen de diverse versies van Website X5?

Website X5 is er in diverse uitvoeringen. Er is een gratis demo versie van website X5, een home, Evolution en professional versie.
Het verschil zit in de mogelijkheden en beperkingen. Alle versies zijn hetzelfde, maar de demo versie heeft de meeste beperkingen. 
Wanneer je een eenvoudige webpagina wilt maken is de home versie prima geschikt. Wil je de website zakelijk inzetten of voor je vereniging, dan is de Evolution of Professional versie meer geschikt. 
Er zit een groot prijsverschil tussen Evolution en Professional. Bedenk vooraf of je alle functies van de Professional versie nodig denkt te hebben.
Wel je zelf veel websites gaan maken en beheren, kies dan voor de Professional versie
Betalen met Ideal via website X5

Met het programma Website X5 Evolution en Professional heb je een krachtige E-commerce (webshop) toepassing binnen enkele klikken online. Volledig voorzien van invulformulieren voor bestellingen, verzendkosten en betalingen. Helaas is er geen rechtstreekse oplossing voor het betalen met Ideal. Alternatief is het betalen via een dure betaalprovider die wel aansluiting heeft binnen website X5 of zelf een script plaatsen. Dit laatste heb ik zelf ontwikkeld om in mijn websites toe te passen. Dat was niet eenvoudig en heb daarom voorbeeldschripts en een stap voor stap manual gemaakt. Wil je Ideal toepassen in je Website X5 webwinkel? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie: Online betalen met Ideal en Bancontact in Website X5
Ik heb een video uiteenzetting gemaakt over hoe je de diverse stappen moet doorlopen om Ideal via de goedkope betaalprovider Mollie, binnen X5 tot stand kunt brengen.
Vraag via ons contactformulier naar de link voor de videouitleg over betalen met Ideal via Mollie in Website X5
Hoe werkt het responsive design in Website X5 professional 12?

Door het inchakelen van de responsive website functie worden aan de website diverse breekpunten toegevoegd. Deze zijn deels zelf in te stellen. Wanneer een website via een kleiner formaat beeldscherm bekeken wordt, dan wordt de website automatisch aangepast. Dit werkt voor kleinere beeldscheremn, tablets en mobiel in horizontale en vertikale positie. Bij zeer kleine schermen zoals een mobiele telefoon, wordt het menu aangepast en gebruiksvriendelijk weergegeven.


Hoe werkt het responsive design in Website X5 professional 13?

De opzet van versie 13 is anders dan de voorgaande versies. Dit maakt dat de webpagina op een andere manier opgebouwd wordt. Bij versie 13 is er een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem gemaakt waarmee je in de Evolution versie 3 breekpunten zelf in kunt stellen en in de Professionele versie maximaal 10. Per breekpunt kun je zelf de kop en voet aanpassen zodat deze altijd perfect weergegeven wordt. Darnaast kun je per breekpunt ook aangeven welke inhoud op je website niet nodig is, bijvoorbeeld op een tablet of mobiel.
Zijn updates van Website x5 gratis?

Ja, zolang het binnen de zelfde versie blijft. Komt er een nieuwe versie, dan kan je besluiten om deze opnieuw te kopen.
Voorbeeld: voor oudere versies komen soms updates beschikbaar. Deze zijn gratis. Komt er een hele nieuwe versie, dan moet het programma opnieuw gekocht worden. Vaak kan dit met een antrekkelijke korting.
Meestal komt er iedere twee jaar een nieuwe versie uit.
Is website X5 geschikt voor mobiel en tablets?

Vanaf versie 12 is het responsive systeem ingevoerd. Hiermee past de website zich automatisch aan de breedte van het aan. In versie 13 Professional heb je hier vele mogelijkheden in.
Omdat de kop en voet per breekpunt aan te passen zijn, kun je precies weergeven wat je weer wilt geven op tablet of mobiel.
Is er een Nederlandstalige handleiding voor Website x5?

Ja, wanneer je het programma gekocht hebt, krijg je de beschikking over Nederlandstalige uitleg over de functies van het programma.
Ook via het forum kun je veel informatie vinden, meestal in het Engels of Duits maar ook zeker in het Nederlands.
Ik heb een videocursus gemaakt met de stap voor stap uitleg over hoe je op een praktische manier je website op kunt bouwen. Kijk hiervoor op deze pagina  
Waar kun je website X5 kopen?

Dat kan rechtstreeks via de leverancier www.incomedia.eu of via diverse affiliates en partners.
Soms zijn er aantrekkelijke aanbiedingen van Incomedia of partners. Wil je hiervan op de hooghte gehouden worden? Vul dan het contactformulier op deze website in. Je ontvangt dan een bericht wanneer er een speciale aanbieding is van Incomedia.

Via de cursus Website x5 PRO krijg je een speciale aanbieding voor de Website X5 Professional versie samen met de complete cursus. Kijk op de betreffende pagina voor deze aantrekkelijke aanbieding Website X5 Professional. Je ontvangt steeds de nieuwste software versie van Website X5.
info@allsites.nl | JvS Network Marketing | 0610020663 | Joh. Brouwerstraat 34, Best | KvK 17080152
Terug naar de inhoud