Uw website vanaf 150 euro - Website met cms of website X5 zelf maken of custom made

Ga naar de inhoud
Zelf websites maken en beheren
Website X5, Joomla! en Wordpress voor website, webshop of landingspagina
Maak het u gemakkelijk en kies voor een CMS
zoals Joomla! of Wordpress.

Met Website X5 is het nog eenvoudiger.

Lees hier wat u nodig heeft en waarom.


Betaal alleen voor wat u écht nodig heeft.


Vaak wordt een websysteem gekozen dat helemaal niet nodig is. Veel functies en toepassingen die u niet gebruikt. U betaalt daar echter wel voor. U kunt veel op uw website besparen door de basis goed voor te bereiden. Kijken wat in uw situatie nodig en bruikbaar is. Wij helpen u bij de keuze voor de juiste website, voor nu en in de toekomst. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wat u kunt verwachten en wat het gaat kosten.
Momenteel wordt er veel geld uitgegeven aan zaken die meestal helemaal niet relevant zijn voor het gebruik van een website. Bespaar uzelf deze onnodige kosten.
U heeft een website nodig?
Het liefst snel?
Met uw eigen wensen?
Voor een beperkt budget?
Effectief voor uw doelgroep?
Zonder zorgen?

Enkele voorbeelden
Geen website voor u, maar voor uw doelgroep


U heeft een website niet voor uzelf maar voor uw doelgroep. U wilt er iets mee bereiken. Belangrijk is natuurlijk dat u zelf weet wat u wilt bereiken. Dit kan informatie verstrekken, relatieverbetering, verkoop, bekendheid etc. zijn. Maar dan bent u er nog niet. U zult ook moeten weten hoe u uw doelgroep het beste kunt bereiken. Het internet geeft veel mogelijkheden, maar u moet het wel op een manier aanbieden zodat uw doelgroep daarop reageert op een manier zoals u dat voor ogen heeft. Met andere woorden:


de ene website is de andere niet!Welk websysteem is het beste voor u?


Voor een website kiest u een bepaald websysteem. Na deze keuze bent u daar aan gebonden en dit betekent dat u het ook zult moeten doen met de beperkingen van dat systeem. Vaak zien we in de praktijk dat bepaalde toepassingen dan niet of tegen een hoge prijs beschikbaar zijn. Een goede voorbereiding begint dus met het goed nadenken over wat u nu eigenlijkt wilt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.
Wij helpen u daarbij door het geven van een gratis advies over welk websysteem het meest geschikt voor u is. Mogelijk bespaart u daardoor veel geld. Misschien om dat u met een goedkoper websysteem toe kunt of dat u in de toekomst uitbreidingen wilt die met een bepaald systeem niet of alleen met veel moeite (geld) mogelijk zijn.
Wij werken zelf met de volgende systemen:

Wordpress
 • Voornamelijk statische pagina's
 • Super snelle weergave op het internet

 • Volledig naar wens op te bouwen

 • Vanaf lage prijs

 • Eenvoudig zelf maken en beheren • Content Management Systeem
 • Eigen beheer mogenlijk

 • Gratis beheersoftware

 • Continu aanpasbaar

 • Layout via templates


Joomla!
 • Content Management Systeem
 • Eigen beheer mogenlijk

 • Gratis beheersoftware

 • Continu aanpasbaar

 • Layout via templates


Prestashop
 • Prestashop Webshop / E-commerce toepassing
 • Professioneel
 • Gratis beheersoftware
 • Uitgebreide otionele toepassingen
 • Ook te gebruiken als CMS
 • Gemakkelijk zelf te beheren
 • Layout via templates

Volledig zelf bouwen of uitbesteden?


Met de diverse systemen voor het zelf bouwen van websites heeft u de mogelijkheid om deze vanaf de basis zelf op te zetten. Voor het systeem zelf is dit goed mogelijk maar door het gebruik van de extra mogelijkheden en toepassingen wordt het al direct technisch complex. Bovendien blijkt in de praktijk dat er toch nog veel technisch inzicht en vaardigheid komt kijken bij de installatie en eerste opzet.

Dit betekent niet dat de systemen niet bruikbaar zijn. Voor het zelf vullen met inhoud en het daarna beheren van een website zijn deze systemen uitermate geschikt.

Wil je als zelf doen, dan ben je het goedkoopst uit. De basis software is meestal gratis of voor een heel laag bedrag verkrijgbaar. Mijn advies is om de website basis door een professional op te laten zetten en deze daarna over te nemen om deze zelf te vullen met tekst, afbeeldingen, video en eventueel producten. Zo bespaart u enorm op de kosten  en behoud u zelf de controle.

De kosten van het laten maken van een basis website zijn vanaf ongeveer € 150,-

Via deze website kunt u ook gebruik maken van het software pakket inclusief een volledige gebruikerscursus. Lees daarover hier meer.
Templates en Thema'sAlle software systemen om zelf wesites te maken werken met templates of thema's. Dit zijn speciale invoegingen voor in de website die de basis leggen voor het ontwerp. Templates en Thema's zijn door u zelf te installeren in het systeem. Hiermee kunt u in enkele minuten uw complete website van een andere layout, kleuren en functies voorzien. De templates en thema's zijn soms gratis verkrijgbaar, maar de meeste zonder reclame erin kosten rond de € 50,-. Voor de meer professionelere toepasingen zijn ze soms wat duurder. Binnen Website X5 Evolution en Professional heeft u direct de beschikking over meer dan 1000 thema's. Bij CMS als Wordpress, Joomla en Prestashop zitten één of slechts enkele basis templates, anderen moet u per stuk, per website zelf aankopen.
Het maken van templates en thema's is werk voor professionals. Ook het opzetten van een thema in de website is alleen geschikt voor gevorderde gebruikers van de systemen.
Kosten en opties

De kosten voor uw website zijn afhankelijk van de mate waarin u zelf in staat bent de website te beheren.

Ga  er van uit dat de opzet van een websysteem kennis vergt. Deze kunt u  uzelf aanleren. Dit kost echter veel tijd en mogelijk heeft het niet  echt uw interesse. Mijn advies is om dit gedeelte uit te besteden. Daar  hangt natuurlijk wel een kostenplaatje aan. Ga voor een professionel  website met een cms zoals Wordpress uit van ongeveer € 300,-. Hiervoor  heeft u dan de websit staan zoals u dat wilt, met het juiste template en  aangepast in de kleuren van uw keuze. Wilt u techinsch complexe  functionaliteit, dan wordt het bedrag hoger.

Na  de opzet kunt u zelf de website vullen met informatie zoals tekst,  afbeeldingen, video's en eventueel producten. Door dit zelf te doen  bespaart u enorm op de kosten. Laat u dit doen dan gaat dit vaak tegen  een tarief per uur en lopen de kosten voor de website op met onderden  euro's. Zorg er wel voor dat de afbeeldingen en video's onder uw  eigendoms of beheersrecht staan.

Met  de moderne websystemen zijn vele technische toepassingen mogelijk. Dit  zijn meestal commerciele extra inpassingen die variaren van enkele  tientallen tot enkele honderden euro's. Een websprecialist kan u  adviseren over welke toepassing voor u het meest geschikt is. Let vooral  op of de toepassing ook geschikt is voor de Europeese, Nederlandse of  Belgische websites. Veel wordt in de USA ontwikkeld en voor die markt.  Betaalsystemen zijn bijvoorbeeld maar zelden geschikt voor de  Nederlandse en Belgische markt.

Een  vaste jaarlijkse kostenpost is de hosting en domeinnaam. Deze huurt u  per jaar. Reken hiervoor per website een bedrag van ongeveer € 90,- per  jaar in totaal.

Het  html5 webssysteem van Website X5 is niet gratis, maar daarin heeft u  wel de beschikking over meer dan 1000 thema's en tienduizenden rechte  vrije afbeeldingen. En kunt u een onbeperkt aantal websites maken.  Hierdoor is dit systeem relatief het goedkoopst. Kijk op de speciale website X5 pagina voor meer informatie.
Welke keuze voor u?Voor welk websysteem u keist is afhankelijk van wat en hoe u wilt werken.

U kiest voor website X5 als u een website heeft die weinig veranderingen kent en u het beheer voornamelijk vanuit één computer kunt regelen. Met behulp van de Website X5 cursus leert u snel gebruik te maken van zelfs de meest geavanceerde functies en mogelijkheden van Website X5. Zelf uitgebreide e-commerce (webshop) toepassingen.


Als u behoefte heeft aan het regelmatig veranderen van teksten en afbeeldingen, zolas bijvoorbeeld een eigen blog, kies dan voor een CMS zoals Wordpress of Joomla. Ook als u via meerdere computers de website wilt kunnen wijzigen, kies dan voor dit systeem. Bedenk wel dat een CMS technisch gezien lastig is om mee te werken. Laat dus de basis opzetten door een specialist.


U heeft voornamelijk een webshop of e-commerce toepassing nodig? Kies dan voor een systeem dat hierop gericht is. Dit kan bijvoorbeeld Prestashop zijn, maar ook Wordpress in combinatie met Woocommerce is een goede optie. Laat ook hier weer de basis opzetten door een specialist als u zelf niet gevorderd bent in het technische beheer van websites. Kijk hierbij ook naar uw toekomstige wensen zoals het vertsuren van producten, voorraadbeheer, online betalen en klanten contacten. Dit zijn allemaal extra opties naast de basis toepassing.
Wat kan allsites.nl voor u betekenen?


In eerste instantie advies voordat u een website zelf gaat maken of beheren. Of advies als u al een website heeft maar deze overweegt te gaan wijzigen. Vul op de pagina prijzen en opties het formulier in.

Daarnaast levert allsites.nl de software Website X5 in combinatie met de uitgebreide cursus Website X5. Hiermee maakt u zelf uw websites en beheert deze.


Als u overweegt om de basis website voor Websites X5, Wordpress, Joomla of Prestashop te laten maken door een specialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken snel en vakkundig uw basis website tegen een zeer laag bedrag. U krijgt tevens ondersteuning bij het gebruik en beheer van uw website. Vul het formulier bij prijzen en opties voor websites in met eventueel uw wensen voor uw website. U ontvangt dan een overzicht van de te verwachten kosten en mogelijkheden. Overweegt u om de website toch maar helemaal te laten maken door iemand anders? Natuurlijk helpen wij u dan ook graag.


U kunt contact met ons opnemen voor uw specifieke vragen via het contactformulier.U heeft al een professionele website, CMS of Webshop vanaf € 150,-
Dit is inclusief 1 jaar webhosting en technische ondersteuning
Klik hier voor meer info

TIP: Huur een professionele website per maand
Wij bieden via ons online ondernemers initiatief ook de mogelijkheid om een website per maand te huren. U betaalt dan een vast bedrag per maand zonder verdere investeringen of kosten. Zo kan u direct beschikken over een volledig werkende professionel website voor een laag bedrag per maand en zonder eigen investering in geld.
Kijk op de service pagina van www.onderneemhetonline.nl voor meer informatie over het huren van een website.

info@allsites.nl | JvS Network Marketing | 0610020663 | Joh. Brouwerstraat 34, Best | KvK 17080152
Terug naar de inhoud