Deze E-boeken leren u online ondernemen en online geld verdienen

"Online geld verdienen kunt u leren! Binnen twee jaar was mijn inkomen 120.000 euro per jaar"

Vul ook Uw inkomen aan met online inkomsten.
.

Maandag, 10:37 uur
Re: E-boeken over 'Online Ondernemen'

Beste lezer,

et het feit dat u deze site gevonden heeft, geeft u aan dat u op zoek bent naar een degelijke manier om een (tweede) inkomen via Internet te realiseren. Mogelijk uw eerste stap, maar het kan ook zijn dat u uw bestaande initiatieven wilt verbeteren.

U bent op de juiste plek aangekomen, want Tom Lassing, de schrijver van onder andere de E-boeken "Online Ondernemen", "Affiliate Marketing" en "Superverkopende Mini Sites"' is één van de succesvolste éénpitter Online Ondernemers van Nederland. In relatief korte tijd wist hij vanuit het niets een inkomen van zeg een ervaren huisarts te verdienen.

Online Ondernemen is geen goochelen. Het is geen magie. Het is zeker ook geen 'snel rijk' verhaal. Het is gewoon hard werken, maar op zo'n leuke manier dat niet veel Online Ondernemers het over 'werken' zullen hebben.

Wat dacht u voor de full time online ondernemer van een woon-werk verkeer van 17 seconden? Alleen dat zou bij velen hun dag al snel 2 uur langer maken. Geen files, geen ergernis. Ook dat is één van de voordelen van online zaken doen.

Internet is nog altijd flink in beweging. Skype, Hyves, Myspace, YouTube, in enorm korte tijd wisten ze enorme aantallen Internetters te binden. Hoe we denken over Online Marketing is soms net zo snel aan het veranderen. ALLES is mogelijk op Internet, als het al niet echt zo is, dan geeft het toch zeker wel het gevoel dat het zo is.

Zo is het ongelofelijk, maar een enkele verandering op een succesvolle site, aangebracht in slechts twee minuten, kan de omzet 30% en meer verhogen! Het plaatsen van een extra pagina op een site kan de omzet verdubbelen. De basis blijft hetzelfde, alleen zullen na toepassing van deze en meerdere technieken, twee tot vier keer zoveel mensen op die site bestellen.
Natuurlijk toon ik u welke aanpassingen u daarvoor moet doen. Hoe u dat moet testen en hoe u dus ook meer kunt verdienen. Maar belangrijker nog, ik toon u hoe u eerst een succesvolle site of service kunt opbouwen. Te vaak leert u alleen de trucjes, maar op een site waar niemand iets koopt de verkoop met 30% doen toenemen brengt u nergens. U heeft er uiteraard meer aan eerst een goedlopende site of service neer te zetten en die dan te verbeteren. DAAR ligt de enorme meerwaarde van de E-boeken van Tom Lassing.

Vraag u ook eens af waarom we we steeds zien dat bij bijna elke affiliate-opzet één affiliate tot meer dan 50% van de gehele omzet weet te realiseren? Welke technieken gebruikt die ene succesvolle affiliate? Ook dat leert u in dit E-boek zodat ook U uw affiliate inkomen kan doen exploderen!

 • Bespaar uzelf enorme frustraties en duizenden euro's

 • Zet snel een winstgevende onderneming of initiatief neer

 • Zet uw tijd en energie efficiënt in en win maanden ten opzichte van uw concurrenten

 • Wordt zelf een effectieve affiliate en verdien duizenden euro's per maand

Leer alles wat u nodig heeft om succesvol te worden op Internet. ALLES.

"Tom Lassing is de succesvolste affiliate van mijn producten en geeft in deze cursus in E-boek formaat voor het eerst een kijk achter de schermen. Tom houdt niets achter en laat iedereen kennismaken met de methodes die hem een online succesverhaal maken"
Maarten Verheyen
www.smartcapital.be en www.meerbezoekers.com

Vrijwel elke vraag die u zichzelf, met betrekking tot uw online initiatieven stelt, is al eens door ondernemers voor u gesteld. De meeste vragen heb ook ik mezelf al eens gesteld en ik heb er het antwoord op gevonden.

Vragen als:

 • Hoe meer bezoekers te krijgen

 • Op Google te adverteren zonder dat het een vermogen kost

 • Meer bezoekers te interesseren voor het product of de dienst

 • Hoe efficiënter als affiliate te werken

 • Hoe meer te verdienen, door minder te werken

zijn voor mij gesneden koek en voor u straks ook. U krijgt er een helder en duidelijk antwoord op vragen als de bovenstaande. Praktijkvoorbeelden, study cases, het is allemaal aanwezig en u krijgt een goed inzicht van hoe het werkt.

Al die kennis wil ik met u delen zodat ook u snel tot succes kan komen.

Beste Tom,

Bij deze wil ik je even bedanken voor het creatieve idee ten aanzien van de zomeractie voor STE Top-Analyst Trading. De actie heeft geleid tot een meer dan verwacht aantal nieuwe abonnees, met daarnaast nog een mooie groei (+10%)van het aantal lezers van mijn gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Over de enorme effectiviteit van de zomeractie ben ik nog steeds stomverbaasd, want 15% van het aantal mensen met initiële interesse zijn ook daadwerkelijk abonnee geworden!

Het niet alleen de cijfers die voor mij tellen. Ik heb als financiële man weer veel van je geleerd over effectieve internet marketing en daar zal ik in de toekomst nog veel profijt van hebben.

Ik kijk er naar uit om de komende maanden nog meer van dit soort prachtige acties op te zetten en zodoende nog meer voordeel te trekken uit jouw kennis en kunde op het gebied van internet marketing.

Jack

www.stocktradingexpert.com

"Wat u in de E-boeken leert, zal uw omzet verveelvoudigen"
Dit zijn namelijk absoluut zaken die u MOET weten, wilt u als Internet Ondernemer kunnen slagen.
De vragen die Online ondernemers zich stellen zijn steeds dezelfde....

 • Hoe krijg ik meer bezoekers
 • Hoe verander ik meer bezoekers in betalende klanten
 • Welke producten of diensten zou ik het beste kunnen verkopen
 • Kan ik een eigen product of service op Internet gaan aanbieden
 • Hoe kan ik adverteren zonder dat het me een vermogen kost
 • Hoe kan ik meer verdienen en toch minder tijd eraan besteden

Waar of niet? Ik neem toch aan dat tussen deze vragen wellicht een aantal vragen zitten die u zich ook stelt.

Zou het niet heerlijk zijn als u op al die vragen een antwoord kon krijgen?

 • Als het voor u geen geheim meer was hoe u op structurele wijze zeer waardevolle bezoekers naar uw site of aanbieding kon krijgen.

 • Als uw conversie van bezoeker naar klant hoger wordt.

 • Als u, als vanuit een helikopter, zou kunnen bezien welke producten u het beste kan gaan aanbieden, of hoe u uw bestaande producten en diensten voortaan het best kan aanbieden.

 • Als u voor het eerst ook uw eigen producten of services zou kunnen gaan aanbieden.

 • Als u vrijwel gratis kan adverteren.

 • Hoe u structureel minder zou werken en toch meer zou gaan verdienen.

Zou dat niet fantastisch zijn?
Ik geef u het antwoord op al die vragen in de E-boeken over "Online Ondernemen".

  KLIK HIER OM TE BESTELLEN! 

Een hele mooie vraag waarop de E-boeken over "Online Ondernemen" ook het antwoord geeft, is de vraag:
"Hoe kan ik verdienen aan klanten die mijn product niet willen afnemen"
Denkt u daar gerust even over na.
Het antwoord staat ook in het E-boek. De meeste ondernemers denken het antwoord wel te weten, maar in de praktijk lukt het ze niet en realiseren ze het ook niet. Ze verdienen dus NIET aan de klanten die hun product niet willen afnemen. Nu ben ik iemand die het verschil tussen theorie en praktijk van groot belang acht. Het weten maar niet toepassen, telt in mijn ogen dus niet. Ik verdien wel aan die consumenten, het verdubbelde mijn inkomen!
Het kan uw inkomenpotentieel ook verdubbelen.
Nogmaals, KLIKT U HIER OM TE BESTELLEN!

Na vele gesprekken met ondernemers over steeds weer die blijkbaar onbekende methodes om succesvol op Internet te zijn, besloot ik dat het tijd voor me werd om effectiever te gaan werken.
Immers, steeds weer dezelfde gesprekken voeren over materie die ik van haver tot gort ken, is niet effectief.

Ik breng dus in de praktijk wat ik u wil gaan leren.
Hoe kan ik meer doen, door minder te doen!
Door mijn kennis vast te leggen in een E-boek 'Online Ondernemen', kon ik vervolgens met de gewonnen tijd efficiënter "de diepte in".

Informatie die letterlijk duizenden euro's aan extra inkomen voor u kan betekenen, krijgt u van mij voor nog geen fractie van een cent op de euro.
Ik geef het bijna letterlijk weg.
Irene, mijn partner, vroeg zich, toen ze de prijs hoorde waarvoor ik u dit E-boek ga aanbieden, vertwijfeld af: "Waarom doe je dit? Je hebt deze kennis in jaren opgebouwd, het is de kern van ons inkomen. Je bent daarbij al weken aan het schrijven aan dit E-boek en dan geef je het weg voor een habbekrats! Waarom?"

De reden is simpel.

Ik wil meer tijd hebben en U kan daar van profiteren.


Hoeveel is het u waard als ook u met één tip uit het E-boek al enkele uren per week aan tijd kunt besparen?
Als u 100%, 200% en misschien wel meer dan 300% meer omzet kunt halen uit nieuwe en bestaande klanten?

Het E-boek 'Online Ondernemen' dat u hier kan bestellen is daar toe in staat!

Het zou logisch zijn als ik voor deze informatie, waarvoor ik ooit 1000 euro voor één uur consult gevraagd heb (*), aan u zou verkopen voor een enorm vermogen. Het zou zelfs meer dan logisch zijn en in die zin heeft mijn Irene helemaal gelijk. De informatie in het E-boek is letterlijk duizenden euro's waard. Maar, er is nog een reden waarom ik u geen duizenden euro's ga vragen.

(*) De ondernemer verdiende aan die opzet uiteindelijk 200.000 euro. Hij was spotgoedkoop uit! Overigens moet ik daarbij wel toegeven dat ik uiteindelijk wel wat meer dan één uur kwijt was, want ik heb toen ook de mini website even voor hem gebouwd.


In Nederland en België zijn nog amper ondernemers die weten hoe Online Marketing echt in elkaar zit. Degenen die het weten, willen niet graag dat ik dit nu openbaar maak.
Ik ben echter van mening dat het ook uiteindelijk in hun voordeel werkt als we eindelijk in Nederland en België Internet Marketing ook massaal serieus gaan oppakken. Te veel mensen die er niets van bakken is niet goed. Het wordt tijd voor de serieuze aanpak. U krijgt hiervoor de opgelegde kans. Het is aan u of u dat punt ook gaat scoren.

Voor u dat gaat doen, stellen we u nog eerst even de schrijver van de E-boeken voor:
Ik ben Tom Lassing, in 1965 geboren in hartje Utrecht, uitzicht op de Dom. Dat uitzicht heb ik nog steeds, maar nu hangt het als tekening aan de muur. Ik woon nu in Zuidoost Brabant.
In april 2001 ben ik volkomen berooid helemaal opnieuw begonnen. Ik was er niet blij mee, ben er zeker niet trots op. Ik ben zakelijk gezien plat op mijn gezicht gegaan, en heb in de Internet bubble de hoogste toppen en diepste dalen mogen meebeleven.
In Amerika is het een pré als je een keer onderuit bent gegaan. In mijn ogen een terechte reden. Immers weet je als geen ander, welke situatie je nooit van je leven nog een keer wilt meemaken. Ik weet, als geen ander ook hoe het NIET moet.
In april 2001 ben ik, midden in de beurscrisis, van start gegaan met een beursportal en werd vrijwel tegelijk, samen met een partner, een financiële service gestart. Na een jaar gratis serviceverlening realiseerde deze service vervolgens drie jaar lang het basisinkomen voor twee gezinnen.
Dit initiatief heb ik echter per 1 juli 2005 verkocht. Mijn reden, ik wilde meer tijd voor mijn andere initiatieven hebben en niet de hele dag achter het computerscherm moeten zitten.
Halverwege 2005 had ik in totaal meer dan 120 Internet domeinen in bezit, de meeste voorzien van een initiatief, in welke vorm dan ook.
Mijn huidige inkomen is niet zo van belang, het loopt immers nog altijd op, maar mijn bruto inkomen kwam al in 2003 uit op 120.000 euro.


Waarom ik dit alles openbaar maak?
Ik wil graag dat u weet welke gedreven ondernemer deze site en het E-boek "Online Ondernemen" schreef.
Weet ook dat ik nog iedere maand werk voor mijn geld. Ik kan dus niet vanuit de luie stoel aangeven hoe het allemaal zou moeten. Net als u moet ik mijn kennis up to date houden, Zelf dagelijks de handen uit de mouwen steken en de schoorsteen rokende houden.
Daarom ook geen onrealistische verhalen over tienduizenden euro's per maand die snel en voor iedereen te verdienen zouden zijn. Er zijn echt heel weinig online ondernemers die dat soort inkomsten helemaal alleen voor elkaar krijgen. Voor hen schreef ik dit E-boek niet.

Het E-boek is geschreven voor iedereen die:

 • al Internet initiatieven heeft staan, maar denkt dat het effectiever en succesvoller kan

 • die de eerste stappen NU wil gaan zetten tussen enkele tientjes en enkele duizenden euro's per maand bij wil verdienen

Bestel daarom nu!

Als u al een inkomen heeft, dan raad ik u aan dat vooral nog te handhaven! Rust over het inkomen geeft ruimte tot ondernemen.

De Nederlandstalige online markt is verhoudingsgewijs (nog) vrij klein.
Dat is ongetwijfeld een nadeel, maar ook een enorm voordeel.
Het is namelijk de enige reden dat u NU NOG altijd een initiatief kunt gaan starten dat een ongekend groot succes kan worden.
Er zijn vele niches die in Nederland nog amper een serieus Internet concept kennen.

Als u in Engeland zou wonen, had u het heel wat zwaarder gehad. Immers loopt Amerika zeker een jaar op Europa vooruit. Gigantische Amerikaanse Engelstalige initiatieven maken lokale Britse initiatieven vrijwel onmogelijk. Onze markt is, vanwege de taal, niet interessant voor die Amerikaanse initiatieven. Het excuus van een kleine markt en dus te weinig omzet gaat niet op. 20 miljoen Nederlandstaligen is een enorme markt. Concurrentie is er op deze online markt vaak nog amper.

Het E-boek "Online Ondernemen" geeft u antwoord op vrijwel alle vragen waar u als Online Ondernemer mee te maken krijgt.

Het E-boek wordt nu samen met de E-boeken "Affiliate Marketing" en "Superverkopende Mini Sites" tegen een mooie korting als pakket aan u aangeboden.

Na het zeer goed ontvangen "E-boek Online Ondernemen" pakte succesvol Internet ondernemer Tom Lassing vrij snel ook verrassend uit met het E-boek 'Affiliate Marketing'. Dit E-boek biedt u als online ondernemer eindelijk het inzicht waar het in Europa nog zo aan ontbreekt.

Ontdekt u nu hoe ook u:

 1. Als particulier en ondernemer wederkerende inkomsten opbouwt

 2. Hoe u als Ondernemer / product aanbieder uw marketingkracht verveelvoudigt

De tijd voor Affiliate Marketing is aangebroken, een nieuwe markt is geopend.

Netwerkmarketing is nu bijna 60 jaar oud. Het mag met vervroegd pensioen. Affiliate Marketing is veel beter! Het is minder werk, minder controversieel en minder kosten. Vanaf nu gaat het er niet om hoeveel geluk u met een eventuele downline hebt, maar hoe goed u zelf uw eigen onderneming opzet. Deze E-boeken set MOET u gewoon in bezit hebben.

   

Bestel de set E-boeken nu!

Alleen al het inzicht waarom Affiliate Marketing zoveel beter is dan Netwerk Marketing is al een fortuin waard. Nog nergens, ook niet in Amerika(*), kwam een E-boek uit dat zoveel inzicht verschaft in de reden waarom u op een bepaalde manier uw onderneming zou moeten opzetten.

(*) Pas twee jaar na uitgave van het Nederlandstalige E-boek kwam in Amerika een vergelijkbaar E-boek uit! Dit keer liepen we in Nederland dus twee jaar voor met onze inzichten. Normaal gesproken is het Amerika waar de meeste online ideeën vandaan komen.

De 'trucjes' om uw site te verbeteren leert u overal. Het zijn allemaal gekopieerde trucjes van anderen, maar wat heeft u aan een trucje als u de basis, het inzicht mist?
Het E-boek "Affiliate Marketing" leert u hoe u bij de beste programma's komt. Waar moet u zijn, waar moet u wegblijven! Hoe en wanneer zal U degene zijn die eisen gaat stellen en echt geld gaat verdienen.
Hoe bouwt u aan een echt wederkerend inkomen. U leert het in het E-boek "Affiliate Marketing".

NB: E-boek ('E' staat voor 'Elektronisch', het is dus een Boek in de vorm van een elektronisch bestand!)

De kennis die verwoordt staat in het E-boek "Affiliate Marketing" zou qua waarde niet hoeven onder te doen voor een twee daags seminar.
Zo'n seminar bent u al snel 1000 tot 3000 euro aan kwijt.

U krijgt dit E-boek als onderdeel van het pakket "Online Ondernemen", "Affiliate Marketing" en "Superverkopende Mini Sites".

Mini Sites zijn Super Lucratief en nog veel te weinig toegepast. Leer nu ook hoe uw Internet Site u WEL geld oplevert.

Ook U bent keer op keer in staat om mini-site na mini-site op te zetten en er een prachtig inkomen mee op te bouwen. Het kan uw 24/7 geldmachine worden!

Puur als investering kost het opzetten van een mini-site u nog geen 15 euro per jaar. Dit is inclusief een eigen domeinnaam en de hosting! Iedere goed opgezette en doordachte mini-site heeft echter de potentie om er een volledig inkomen van vijf tot zes cijfers per jaar mee te kunnen verdienen!

Ik zeg u echter al direct, het is uiteindelijk meer dan alleen de mini-site, want er is natuurlijk meer dan alleen een site voor nodig om succesvol te zijn. Steeds meer ondernemende particulieren verdienen echter meer op Internet dan menig 'brick and mortar' ondernemer met zijn of haar dure website op Internet doet.

Wat doet die Ondernemer in de winkelstraat die ook een website heeft dan verkeerd?

Immers, blijkbaar is er goed geld te verdienen, maar de bestaande ondernemer met een winkel in de hoofdstraat krijgt het met zijn site niet voor elkaar!
Hoe kan het toch zijn dat ervaren ondernemers nu links en rechts qua netto inkomen ingehaald worden door net gestarte particulieren die een website op Internet zetten die qua omvang en ingewikkeldheid niets voorstelt en ook qua opmaak geen enkele uitstraling heeft.

Dit kan toch niet waar zijn!

Internet ondernemen blijkt veel simpeler te zijn dan dat velen dachten. Een mooie lay-out, zeer doordachte vormgeving? Het is prachtig en duur en het gaat u waarschijnlijk omzet kosten! Onze testen bewijzen het keer op keer! Daar gaan de meeste ouderwetse ondernemers de fout mee in.

Online Ondernemen is allemaal zo moeilijk niet, maar vooral bestaande ondernemers laten zich voorlichten door de verkeerde, dure adviseurs. Adviseurs die vooral vertellen wat de ondernemer graag wil horen! Ondernemers laten zich daarbij te vaak verleiden door egostreling en ze laten zich mede daarom niet vertellen hoe het op Internet echt werkt.

Het is de fout van de ondernemers!

Die laten zich een 'folder op Internet' aanpraten, in plaats van een site die echt omzet maakt! Beste ondernemer, zelfs als u een winkel heeft, dan nog is het niet verboden omzet op Internet te maken! OOK buiten uw sector! Waarom lukt het u niet, en lukt het steeds meer particulieren wel? Ook U hebt totale vrijheid op Internet, maar waarom laat u zich verankeren in uw primaire product, terwijl nieuwe ondernemers simpelweg aanbieden waar vraag naar is en gaan ze geld verdienen waar geld ook maar te verdienen is.

De straf voor de starheid van ondernemers is, dat particulieren nu links en rechts wel succesvolle Internet ondernemingen opzetten waarbij hun sites soms onwerkelijk hoge omzetten weten te halen.

Het u mogelijk ook al bekende verhaal van de 25 jarige werkloze die binnen een paar maanden tussen de 4 en 20K per maand verdiende, is geen onzin. Ik ken de man in kwestie persoonlijk! Ook u zult na het lezen van dit E-boek in staat zijn een dergelijke website te maken. Of u ook een succesvolle opzet kunt opzetten is dan simpelweg de aanwijzingen van de E-boeken "Online Ondernemen, Affiliate Marketing en Superverkopende Mini Sites" opvolgen en de moeite er voor doen!

Een mooi voorbeeld:
Eén van mijn sites werd ooit beoordeeld in een wedstrijd om 'de mooiste site'. Slechts één persoon nam de moeite de site te beoordelen en beoordeelde deze met een 'nul'.
"Een waardeloze site met een uitstraling van niets." Dat oordeel liet aan duidelijkheid niets te wensen over.
Twee dagen later was de beoordelaar wél klant!
De moraal van dit verhaal: ik zet sites op Internet die verkopen. Ik zet geen site op Internet om er alleen maar mooi uit te zien vanwege het er mooi uit kunnen zien. Als 'mooi uitzien' bewijst de omzet te verhogen, dan zal ik dat zeker oppakken. Tot nu toe is dat bewijs nog nooit geleverd!

Prachtig verhaal zult u nu mogelijk denken, maar wanneer is voor mij de aanschaf van de E-boeken te overwegen?

'Als uw pure Internet omzet over de afgelopen twaalf maanden lager was dan 2000 euro, dan is de aanschaf van deze serie 'informatie' een must!'

Als uw omzet lager was was 25.000 euro EN u het idee heeft dat er nog wel wat te verbeteren valt, dan ook is de aanschaf van de serie voor u een must. Anders gezegd, hoe lang blijft u aanmodderen en kunt u het zich veroorloven de relatief kleine investering in concrete kennis NIET te doen?

Als uw omzet meer dan 25.000 euro was, maar minder dan 100.000 euro en u nog geen gebruik maakt van affiliate marketing en mini sites, dan kunt u nu uw kosten enorm verlagen door de aankoop van deze serie E-boeken. U zult zien dat u nog amper geld hoeft te investeren in de opmaak van uw sites. Mini-sites bijvoorbeeld zijn niet de oplossing voor alle producten en services, maar ze zijn wel onontbeerlijk voor Internet succes! Er is zo ontzettend veel mee mogelijk, u MOET er simpelweg gebruik van maken!
Was uw Internet omzet/winst vorig jaar meer dan 100.000 euro, dan hoor ik graag van u wat UW opzet is. Ik zou uw verhaal dan graag willen meenemen in een toekomstig E-boek over Internet Succesverhalen. Het voordeel voor u is dan exposure bij startende ondernemers die net als u hun inkomen willen verdienen via Internet.

De E-boeken serie wordt alleen verkocht aan personen die er echt wat mee willen doen. Als u niet serieus bent in uw streven een mooi Internet inkomen te gaan genereren, overweeg dan de aanschaf van deze serie E-boeken niet.

In de E-boeken treft u 'alles' aan over Online Ondernemen, Affiliate Marketing en het maken van succesvolle mini sites! Alle trucjes die ik ken staan er in en leert u!
Als Affiliate van www.Onderneemhetonline.nl krijgt u de kans om de E-boeken in één pakket tegen een prachtige gereduceerde prijs aan te schaffen.

Ben ik te vertrouwen, ben ik 'echt'? Als u mij nog niet kent, gaat u dan eerst gerust even op onderzoek naar 'Tom Lassing' en 'Pro Gain BV'. Kijkt u op mijn sites, maar kijkt u ook op Internet naar wat anderen van mij zeggen. Ik stuur u nergens naar toe, doet u in volledige vrijheid uw eigen onderzoek maar. Vraagt u maar na wie of ik ben of waar ik voor sta. Zoek in Google naar wat of ik allemaal gedaan heb en wat ik dagelijks zo doe. Ik heb de laatste jaren heel veel sites opgezet en geen van die sites is een geheim. Het is een heel bewuste keuze van mij om met heel veel andere partijen samen te werken. Daar komt mijn succes voor een groot gedeelte vandaan! U zult me dus op veel plekken aantreffen.
Pas als u 100% overtuigd bent van mijn waarde en van de waarde van de E-boeken, bestelt u, NIET eerder!
 

In Engeland hebben ze een mooi spreekwoord:

Penny Wise and Pound Foolish... Maak die fout niet en koop de E-boeken voor de spreekwoordelijke penny's en haal de ponden daarna binnen.

"U neemt helemaal geen risico met uw investering!"

Indien u, om welke reden dan ook, het gevoel heeft dat deze E-boeken serie niet aan uw verwachtingen beantwoordt, krijgt u uw geld meteen terugbetaald.

Stuurt u mij dan een mailtje en u krijgt uw investering tot op de laatste eurocent terugbetaald. De volgende dag, zonder verdere vertraging en zonder dat excuses nodig zijn. Zo simpel is het!


  KLIK HIER OM NU TE BESTELLEN! 

PS: Als ik me ga realiseren hoe zeer ik hier enorme waarde letterlijk aan het weggeven ben, kan ik de prijs wel eens flink gaan verhogen. Ik hou me hoe dan ook dat recht voor. Wie me kent weet ook dat ik dat in het verleden ook al eens deed. Mijn financiële services gingen binnen zes maanden na commercieel gaan 100% in prijs omhoog. Dat recht had ik en dat recht nam ik.

PPS: U krijgt als bonus het door mij geschreven E-boek : "Autoresponders en Mailscripts" er gratis bij! Waarde 37 euro! In dit E-boek leert u hoe u uw onderneming 24/7 proof kunt maken.

PPPS: U krijgt als bonus van mij, het door Mike Joyner geschreven E-book "How I became an Amazon #1 Best-Seller in 48 hours" Oorspronkelijke prijs $197, nu verkrijgbaar voor $47 en ik geef het u helemaal gratis!

PPPPS: In combinatie met de serie E-boeken, krijgt u ook gratis toegang tot enkele video's met uitleg over over onder andere een AdWords account instellen en hoe u via FTP een site kunt uploaden. Stap voor stap leg ik u alles uit! Ik laat u zien hoe u uit één zoekwoord ruim 450 zoekwoorden kunt verkrijgen!


© Pro Gain BV KvK 30165521  Bereklauw 15, 5684 JM, BEST, Nederland